sub total 0.00 LEI
Categorii argumente
Prin potentialul de oxido-reducere care este un indicator al calitatii apei, se masoara gradul de oxidare al unei substante. Masurarea acestui indicator se face in milivolti (mV). Cand valoarea este pozitiva, lichidul (in cazul nostru) este oxidant, iar cand valoarea este negativa, lichidul este antioxidant sau reducator. Fiecare specie are propriul sau potential de reducere. Valoarea antioxidanta si implicit benefica a ORP-ului se incadreaza intre -250 si -900 mV.
Consumul de mancaruri si bauturi afecteaza in mod direct caracteristicile lichidelor din corpul tau. Multe din acestea sunt extreme de oxidante. Din nefericire cele mai multe alimente pe care le consumam au ORP pozitiv. In mod ironic, cele care produc senzatii delicioase, precum carnea, sucurile, alcoolul, apa carbogazoasa, sunt cele mai oxidante. Deci, combate oxidarea cu fructe si legume proaspete, alimente si bauturi cu ORP negativ sau antioxidanti. Evident, mancam sanatos, facem sport, evitam excesele etc. Dar sa bem sanatos nu ne invata nimeni. Daca organismul uman este 70% apa, este importanta apa pe care o bem? Exista chiar o mentiune pe aceasta tema: Louis Pasteur (savant in microbiologie) a spus la una din conferintele sale ca "Bem peste 80% din bolile noastre". Tot mai des intalnim termenul de antioxidanti. Alimente cu antioxidanti, bauturi cu antioxidanti etc. Practic, ce sunt acesti antioxidanti? Raspunsul vine tocmai din terminologie: anti oxidanti. Organismul uman, incepand cu varsta de 25 de ani incepe procesul de Regresie-Imbatranire-Oxidare. Oricare din cei trei termeni reprezinta acelasi lucru. Este foarte adevarat, la inceput acest proces este foarte lent, chiar insesizabil, insa, incepind cu varsta de 40 ani procesul devine accelerat. Hai sa incetinim procesul de anti-imbatranire!
Exact, este imperativ necesar sa beti apa cu efect antioxidant, apa ionizata. Absolut toate procesele fizice si chimice din organismul uman au loc in apa si cu ajutorul acesteia, deci apa cu ORP negativ este sursa ta de anti-imbatranire. Despre beneficiile apei ionizate cu efect antioxidant (incetinirea imbatrinirii, refacerea tesuturilor la nivel celular, prevenirea, combaterea si vindecarea cancerului si a altor boli mai mult sau mai putin grave etc.), internetul va pune la dispozitie informatii impresionante.
Chiar de la noi din casa. Diverse masuratori indica un ORP pozitiv al apei de la robinet ceea ce inseamna ca nu o potem folosi ca principala sursa de hidratare. Pentru asta, venim in ajutorul dvs. Un pas mic spre sanatatea dvs sunt filtrele ionizatoare montate direct pe sistemul dvs de purificare a apei de sub chiuveta producand o apa ionizata cu valori cuprinse intre -250 si -300 mv si un pas mare este gama variata de ionizatoare usor de montat chiar la chiuveta din bucatarie ce aduc apa la valori cuprinse intre -250 si -900 mV. Evident, efectul terapeutic, curativ, preventiv sau reparatoriu il are apa cu indice (cu minus) antioxidant cat mai mare.
Solicita detalii despre: