Filtre apa uz casnic si industrial

Prima promotia expira peste: zile/ore/min/sec
  • Email:
  • Telefon: 0744618786
Model
Complexitate filtre
Complexitate componente
Capacitatea de tratare/purificare
Consum maxim recomandat
Numar trepte filtrare
Autospalare
Produs intreg/componenta
Tensiune
Destinatie / Utilitate
Purificatoare apa

Cautare produse

Lista rezultatelor la cautarea dupa expresia "purificatoare de apa"

Cautare produse

Cauta: 'purificatoare de apa'

AO C200G - 31 litri/ora

AO C200G - 31 litri/ora

0744618786
 

PURIFICATOR DE APA CU OSMOZA INVERSA   Acest sistem are o capacitate maxima de filtrare de 760 litri/zi. Temperatura de lucru a apei 10 – 30 grade Celsius. Concentratia maxima de substante dizolvate in apa (inainte de filtrare) trebuie sa fie de maxim: PPM = 500mg/litru. In cazul in care apa ce urmeaza a fi purificata provine din puturi forate si are o concentratie mare de microelemente (fier, calcar, magneziu, azotati etc) se recomanda montarea altor tipuri de filtre (dupa caz) pe teava de alimentare cu apa inainte de intrarea in casa, restaurant, cofetarie etc. Aceste filtre suplimentare au rolul de a imbunatati calitatea apei si de a proteja purificatorul de o colmatare imediata. Dimensiuni purificator: L * l * H = 48*27*77 Dimensiuni tanc de apa ( optional ): D * H = nelimitat Greutate purificator: 25 kg Acest sistem este unul dintre cele mai bine vandute sisteme de purificare a apei pentru restaurante si cofetarii.

Seria: ”Fără concurență!”
AO 008P - 5 STADII DE FILTRARE *2 ani Garanție

AO 008P - 5 STADII DE FILTRARE *2 ani Garanție

1,539.99 LEI
1,812.00 LEI

Sistem de purificare a apei tip RO cu 5 trepte de filtrare cu pompa de  inalta presiune si rejectie automata controlata de un microcomputer performant. Rolul acestuia este de a gestiona intreaga actvitate a filtrelor, iar cand  rezervorul este plin si sistemul nu mai functioneaza, microcomputerul initiaza rejectia (spalarea inversa a filtrelor) prelungind astfel functionarea in  parametrii optimi a filtrului osmotic. Are o interfata mai prietenoasa si un display mai mare. Fata de modelul anterior, are in plus functia de afisare a gradului de uzura a filtrelor si functia de oprire a functionarii sistemului in caz de avarie sau lipsa apa. Totodata, afiseaza si calitatea apei pe care acest purificator o produce. Este recomandat pentru purificarea apei de la retea. Toate filtrele componente se regasesc in partea dreapta a pagini la sectiunea "consumabile" cu descrierile aferente. 

Purificator cu ozon pentru chiuveta - autonom

Purificator cu ozon pentru chiuveta - autonom

686.00 LEI
858.00 LEI

Ozonul este o minune a naturii. In atmosfera, ozonul protejeaza planeta noastra de radiatiile daunatoare ultraviolete.  De mult folosit in terapiile medicale, ozonul a demonstrat ca este un antibactericid, antiviral si antimucegai remarcabil. Ozonul este cel mai puternic oxidant si dezinfectant disponibil pentru tratamentul solutiilor apoase si amestecurilor de gaze. Sterilizatorul/dezinfectantul cu ozon direct la bucataria (baia) dvs: - se monteaza foarte usor (fara scule) la bateria chiuvetei;  - nu se racordeaza la electricitate; se poate monta/remonta oriunde; - contine o hidroturbina care produce electricitate (3W) datorita presiunii apei cu ajutorul careia se formeaza ozonul;  - nu necesita intretinere (consumabile). 

AO C300G - 48 litri/ora

AO C300G - 48 litri/ora

0744618786
 

PURIFICATOR DE APA CU OSMOZA INVERSA   Acest sistem are o capacitate maxima de filtrare de 1150 litri/zi. Temperatura de lucru a apei 10 – 30 grade Celsius. Concentratia maxima de substante dizolvate in apa (inainte de filtrare) trebuie sa fie de maxim: PPM = 500mg/litru. In cazul in care apa ce urmeaza a fi purificata provine din puturi forate si are o concentratie mare de microelemente (fier, calcar, magneziu, azotati etc) se recomanda montarea altor tipuri de filtre (dupa caz) pe teava de alimentare cu apa inainte de intrarea in casa, restaurant, cofetarie etc. Aceste filtre suplimentare au rolul de a imbunatati calitatea apei si de a proteja purificatorul de o colmatare imediata. Dimensiuni purificator: L * l * H = 48*27*77 Dimensiuni tanc de apa ( optional ): D * H = nelimitat Greutate purificator: 24,5 kg Acest sistem este unul dintre cele mai bine vandute sisteme de purificare a apei pentru restaurante si cofetarii.

Purificator cu ozon pentru chiuveta model: SW1003

Purificator cu ozon pentru chiuveta model: SW1003

600.00 LEI
750.00 LEI

Se monteaza la robinet (bucatarie). ● Impotriva: enterovirus, gripa aviara, gripa porcina, SARS (sindromul respirator acut sever) si germeni neidentificati; ● Conserva apa 45%; ● Consum in stand-by: 0.3 W ; in functiune: 6.75 - 8 W ● Sterilizeaza si dezinfecteaza instantaneu; ● Fara chimicale adaugate! Fara poluare! Fara consumabile! ● Foarte usor de instalat, fara sa gauriti peretele; ● Actiune germicida: 99.9 % (testat de SGS si FIRDI).

AO C400G - 63 litri/ora

AO C400G - 63 litri/ora

0744618786
 

PURIFICATOR DE APA CU OSMOZA INVERSA   Acest sistem are o capacitate maxima de filtrare de 1520 litri/zi. Temperatura de lucru a apei 10 – 30 grade Celsius. Concentratia maxima de substante dizolvate in apa (inainte de filtrare) trebuie sa fie de maxim: PPM = 500mg/litru. In cazul in care apa ce urmeaza a fi purificata provine din puturi forate si are o concentratie mare de microelemente (fier, calcar, magneziu, azotati etc) se recomanda montarea altor tipuri de filtre (dupa caz) pe teava de alimentare cu apa inainte de intrarea in casa, restaurant, cofetarie etc. Aceste filtre suplimentare au rolul de a imbunatati calitatea apei si de a proteja purificatorul de o colmatare imediata. Dimensiuni purificator: L * l * H = 48*27*77 Dimensiuni tanc de apa ( optional ): D * H = nelimitat Greutate purificator: 25 kg Acest sistem este unul dintre cele mai bine vandute sisteme de purificare a apei pentru restaurante si cofetarii.

Seria: ”Fără concurență!”
AO 008P+UV - 6 STADII DE FILTRARE *3 ani Garanție!

AO 008P+UV - 6 STADII DE FILTRARE *3 ani Garanție!

1,939.99 LEI
2,282.00 LEI

Sistem de purificare complex a apei tip RO cu 6 trepte de filtrare cu pompa de  inalta presiune si rejectie automata controlata de un microcomputer performant. Rolul acestuia este de a gestiona intreaga actvitate a filtrelor, prelungind functionarea in parametrii optimi a filtrului osmotic. Are in componenta sa si filtru UV sau sistem de sterilizare cu lampa UV. Dotat cu o interfata mai prietenoasa si un display mai mare. Fata de modelul anterior, are in plus functia de afisare a gradului de uzura a filtrelor si functia de oprire a functionarii sistemului in caz de avarie sau lipsa apa. Totodata afiseaza si calitatea apei pe care acest purificator o produce. Toate filtrele componente se regasesc in partea dreapta a pagini la sectiunea "consumabile" cu descrierile aferente.

Purificator cu ozon pentru chiuveta model: We - 688

Purificator cu ozon pentru chiuveta model: We - 688

600.00 LEI
750.00 LEI

Se monteaza la robinet (baie - bucatarie). ● Impotriva: enterovirus, gripa aviara, gripa porcina, SARS (sindromul respirator acut sever) si germeni neidentificati; ● Conserva apa 45%; ● Consum in stand-by: 0.3 W ; in functiune: 6.75 - 8 W ● Sterilizeaza si dezinfecteaza instantaneu; ● Fara chimicale adaugate! Fara poluare! Fara consumabile! ● Foarte usor de instalat, fara sa gauriti peretele; ● Actiune germicida: 99.9 % (testat de SGS si FIRDI).

AO C500G - 79 litri/ora

AO C500G - 79 litri/ora

0744618786
 

PURIFICATOR DE APA CU OSMOZA INVERSA   Acest sistem are o capacitate maxima de filtrare de 1900 litri/zi. Temperatura de lucru a apei 10 – 30 grade Celsius. Concentratia maxima de substante dizolvate in apa (inainte de filtrare) trebuie sa fie de maxim: PPM = 500mg/litru. In cazul in care apa ce urmeaza a fi purificata provine din puturi forate si are o concentratie mare de microelemente (fier, calcar, magneziu, azotati etc) se recomanda montarea altor tipuri de filtre (dupa caz) pe teava de alimentare cu apa inainte de intrarea in casa, restaurant, cofetarie etc. Aceste filtre suplimentare au rolul de a imbunatati calitatea apei si de a proteja purificatorul de o colmatare imediata. Dimensiuni purificator: L * l * H = 48*27*77 Dimensiuni tanc de apa ( optional ): D * H = nelimitat Greutate purificator: 25 kg Acest sistem este unul dintre cele mai bine vandute sisteme de purificare a apei pentru restaurante si cofetarii.

Seria: ”Fără concurență!”
AO 008P+AL+ORP - 7 STADII DE FILTRARE *4 ani Garanție!

AO 008P+AL+ORP - 7 STADII DE FILTRARE *4 ani Garanție!

2,099.99 LEI
2,471.00 LEI

Sistem de purificare complex a apei tip RO cu 8 trepte de filtrare cu pompa de  înaltă presiune și rejecție automată controlată de un microcomputer performant. Rolul acestuia este de a gestiona întreaga activitate a filtrelor, prelungind funcționarea în parametrii optimi a întregului sistem. Are în componența un filtru alcalin și un filtru ionizator. Este dotat cu o interfață prietenoasă și un display mai mare decât modelele anterioare. Față de modelul anterior, are în plus funcția de afișare a gradului de uzură a filtrelor și funcția de oprire a funcționării sistemului în caz de avarie sau lipsă apă. Totodata afișează și calitatea apei pe care acest purificator o produce. Toate filtrele componente se regasesc în partea dreapta a pagini la sectiunea "consumabile" cu descrierile aferente.

Seria: ”Fără concurență!”
AO 008P+UV+AL+ORP - 8 STADII DE FILTRARE *5 ani Garanție!

AO 008P+UV+AL+ORP - 8 STADII DE FILTRARE *5 ani Garanție!

2,499.99 LEI
2,941.00 LEI

Sistem de purificare complex a apei tip RO cu 8 trepte de filtrare cu pompa de  înaltă presiune și rejecție automată controlată de un microcomputer performant. Rolul acestuia este de a gestiona întreaga activitate a filtrelor, prelungind funcționarea în parametrii optimi a întregului sistem. Are în componența sa și filtru UV sau sistem de sterilizare cu lampa UV, filtru alcalin și filtru ionizator. Este dotat cu o interfață prietenoasă și un display mai mare decât modelele anterioare. Față de modelul anterior, are în plus funcția de afișare a gradului de uzură a filtrelor și funcția de oprire a funcționării sistemului în caz de avarie sau lipsă apă. Totodata afișează și calitatea apei pe care acest purificator o produce. Toate filtrele componente se regasesc în partea dreapta a pagini la sectiunea "consumabile" cu descrieriile aferente.

24 - 36 LUNI
RM 11 Filtru molecular - osmoza inversa

RM 11 Filtru molecular - osmoza inversa

250.00 LEI
 

Membrana de tip TFC - SUA proceseaza pana la 200 de litri pe zi. Inlatura urmatoarele substante prezente in apa: plumb, cupru, bariu, crom, mercur, sodiu, cadmiu, fluor, nitriti, nitrati, seleniu, s.a. Purifica apa pana la nivelul de 0,0001 microni. Se utilizeaza la purificatoarele de uz casnic - constructie clasica. Se schimba o data la 24 - 36 luni (in functie de calitatea apei de intrare).

Real Time Web Analytics