Filtre apa uz casnic si industrial

Prima promotia expira peste: zile/ore/min/sec
  • Email:
  • Telefon: 0744618786
Model
Complexitate filtre
Complexitate componente
Capacitatea de tratare/purificare
Consum maxim recomandat
Numar trepte filtrare
Autospalare
Produs intreg/componenta
Tensiune
Purificatoare apa

Cautare produse

Lista rezultatelor la cautarea dupa expresia "filtre de apa"

Cautare produse

Cauta: 'filtre de apa'

Manometru de presiune

Manometru de presiune

150.00 LEI
188.00 LEI

Este util de montat pe instalatiile de apa. Montat pe filtrul lavabil atat la intrare cat si la iesire, poate ajuta la determinarea cu precizie a momentului spalarii cartusului filtrant. Daca apa la intrarea in filtru are presiunea de 4 bari si la iesirea din acesta, are presiunea de doar 2 bari, atunci este clar ca filtrul este colmatat si trebuie spalat, fie manual, fie automat (functie de tipul filtrului). Diferenta de presiune nu trebuie sa fie mai mare de 0,5 - 1 bar pentru a nu influenta debitul. Daca pe instalatie exista montate echipamente care functioneaza la o anumita presiune, atunci utilitatea lui este mai mult decat necesara.

CA 33 + MT3 - filtru cu sare de magneziu pentru diminuarea fierului

CA 33 + MT3 - filtru cu sare de magneziu pentru diminuarea fierului

359.00 LEI
 

Carcasa filtru incarcata cu MT3 (sare de magneziu) - 3,6 kg. Prezinta avantajul ca are 2 capace infiletate care permit golirea si reumplerea filtrului cu mediu de filtrare specific aplicatiei fiecaruia. Acest lucru vine in avantajul clientului deoarece acesta va cumpara doar mediul de filtrare ori de cate ori este nevoie, la un cost mai mic decat in situatia in care ar fi cumparat un filtru nou capsulat. Un alt avantaj, consta in faptul ca in acest filtru incape mai mut mediu de filtrare decat intr-unul capsulat cea ce inseamna ca timpul de folosire va fi mai mare.

CA 33 + MT2 - filtru cu rasina pentru diminuarea duritati

CA 33 + MT2 - filtru cu rasina pentru diminuarea duritati

289.00 LEI
 

Carcasa filtru incarcata cu MT2 (rasina ionica) - 3.05 kg. Prezinta avantajul ca are 2 capace infiletate care permit golirea si reumplerea filtrului cu mediu de filtrare specific aplicatiei fiecaruia. Acest lucru vine in avantajul clientului deoarece acesta va cumpara doar mediul de filtrare ori de cate ori este nevoie, la un cost mai mic decat in situatia in care ar fi cumparat un filtru nou capsulat. Un alt avantaj, consta in faptul ca in acest filtru incape mai mut mediu de filtrare decat intr-unul capsulat cea ce inseamna ca timpul de folosire va fi mai mare.

CA 31 + MT3 - filtru cu sare de magneziu pentru diminuarea fierului

CA 31 + MT3 - filtru cu sare de magneziu pentru diminuarea fierului

183.00 LEI
 

Carcasa filtru incarcata cu MT3 (sare de magneziu) - 1,6 kg. Prezinta avantajul ca are 2 capace infiletate care permit golirea si reumplerea filtrului cu mediu de filtrare specific aplicatiei fiecaruia. Acest lucru vine in avantajul clientului deoarece acesta va cumpara doar mediul de filtrare ori de cate ori este nevoie, la un cost mai mic decat in situatia in care ar fi cumparat un filtru nou capsulat. Un alt avantaj, consta in faptul ca in acest filtru incape mai mut mediu de filtrare decat intr-unul capsulat cea ce inseamna ca timpul de folosire va fi mai mare.

CA 31 + MT2 - filtru cu rasina pentru diminuarea duritatii

CA 31 + MT2 - filtru cu rasina pentru diminuarea duritatii

148.00 LEI
 

Carcasa filtru incarcata cu MT2 (rasina ionica) - 1,3 kg. Prezinta avantajul ca are 2 capace infiletate care permit golirea si reumplerea filtrului cu mediu de filtrare specific aplicatiei fiecaruia. Acest lucru vine in avantajul clientului deoarece acesta va cumpara doar mediul de filtrare ori de cate ori este nevoie, la un cost mai mic decat in situatia in care ar fi cumparat un filtru nou capsulat. Un alt avantaj, consta in faptul ca in acest filtru incape mai mut mediu de filtrare decat intr-unul capsulat cea ce inseamna ca timpul de folosire va fi mai mare.

AO C200G - 31 litri/ora

AO C200G - 31 litri/ora

0744618786
 

PURIFICATOR DE APA CU OSMOZA INVERSA   Acest sistem are o capacitate maxima de filtrare de 760 litri/zi. Temperatura de lucru a apei 10 – 30 grade Celsius. Concentratia maxima de substante dizolvate in apa (inainte de filtrare) trebuie sa fie de maxim: PPM = 500mg/litru. In cazul in care apa ce urmeaza a fi purificata provine din puturi forate si are o concentratie mare de microelemente (fier, calcar, magneziu, azotati etc) se recomanda montarea altor tipuri de filtre (dupa caz) pe teava de alimentare cu apa inainte de intrarea in casa, restaurant, cofetarie etc. Aceste filtre suplimentare au rolul de a imbunatati calitatea apei si de a proteja purificatorul de o colmatare imediata. Dimensiuni purificator: L * l * H = 48*27*77 Dimensiuni tanc de apa ( optional ): D * H = nelimitat Greutate purificator: 25 kg Acest sistem este unul dintre cele mai bine vandute sisteme de purificare a apei pentru restaurante si cofetarii.

6 luni
BC 11

BC 11

140.00 LEI
 

Acest filtru de carbon activat granular se schimba la maxim 6 luni. Retine clorul si substantele organice. Ofera o reducere considerabila a gustului, mirosului si a culorii. Lungime: 510 mm; Diametru: 28 - 115 mm (interior - exterior); Greutate: 3000 g.

6 luni
BC 8/50

BC 8/50

80.00 LEI
 

Acest filtru este foarte performant in indepartarea noroiului, a sedimentelor, a ruginei si a particulelor de nisip. Retine particule fizice mai mari de 50 microni. Se schimba la maxim 6 luni.  Lungime: 510 mm; Diametru: 28 - 115 mm (interior - exterior); Greutate: 900 g.

6 luni
 BC 8/20

BC 8/20

80.00 LEI
 

Acest filtru este foarte performant in indepartarea noroiului, a sedimentelor, a ruginei si a particulelor de nisip. Retine particule fizice mai mari de 20 microni. Se schimba la maxim 6 luni.  Lungime: 510 mm; Diametru: 28 - 115 mm (interior - exterior); Greutate: 900 g.

6 luni
BC 8/5

BC 8/5

80.00 LEI
 

Acest filtru este foarte performant in indepartarea noroiului, a sedimentelor, a ruginei si a particulelor de nisip. Retine particule fizice mai mari de 5 microni. Se schimba la maxim 6 luni.  Lungime: 510 mm; Diametru: 28 - 115 mm (interior - exterior); Greutate: 900 g.

6 luni
BC 8/1

BC 8/1

80.00 LEI
 

Acest filtru este foarte performant in indepartarea noroiului, a sedimentelor, a ruginei si a particulelor de nisip. Retine particule fizice mai mari de 1 micron. Se schimba la maxim 6 luni. Lungime: 510 mm; Diametru: 28 - 115 mm (interior - exterior); Greutate: 900 g.

6 luni
BC 2

BC 2

100.00 LEI
 

Este un filtru de carbon activat granular - 10". Retine clorul si substantele organice. Ofera o reducere considerabila a gustului, mirosului si a culorii. Se schimba la maxim 6 luni.  Lungime: 260 mm; Diametru: 28 - 115 mm (interior - exterior); Greutate: 1100 g.

Real Time Web Analytics